Hol, ha nem a fogason?

A törölközőknek kéznél kell lenniük. Alap felállásban van egy fogas jobb esetben egy törölköző szárító radiátor, amin szépen megszárogatod a használt törcsiket. Na de mi van, ha neked, panellakónak, nem adatott meg az a luxus, hogy ilyen szerkezeted legyen?

Mert valljuk be, panelbe nem olyan egyszerű ám ilyen-olyan radiátor elhelyezése! – örülhetünk, hogy ha engedélyt kapunk egy vízleeresztésre a nyáron, külön kérvények és a kedves, kalapos, minden ujján gyűrűt viselő közös képviselő hozzájárulását birtokolva.

Ez utóbbi különösen ritkaság számba megy, mert kedves, kalapos, minden ujján gyűrűt viselő közös képviselőnk szereti magáénak tudni a közöset, és egy vérengző Bolyhoska mentalitásával védeni – akinek kimaradt volna a Harry Potter sorozat, javaslom megnézésre Bolyhoska végett, aki három fejével hivatott védeni a Bölcsek kövét – szóval imígyen védelmezi Madame a közös vagyont, és fogcsikorgatva ad belőle liftbe szorultak megmentésére és szemétledobálóelakadás-elhárításra.

Na de visszatérve a fürdőszobára és a törölközők tárolására. Panellakóknak nem egyszerű helyzetük ebben a tekintetben- sem. Ezért összegyűjtöttem pár ötletet, hogyan is lehet ezt olcsón, dekoratívan és kreatívan megoldani. 

fsz11
fsz10
fsz9
fsz8
fsz7
fsz6
fsz5
fsz4
fsz3

A képek forrása: Pinterest