Egy hálószoba átalakulása

By Kriszti

Egy épülő családi ház hálószobájának látványtervein keresztül bepillanthatsz a tervezési folyamatba.
Nézd meg, hogy hogyan alakul a két változat egymáshoz képest az ügyfél igényei alapján.

Lakberendezési trendek 2024.

By Kriszti

Ezeket a lakberendezési stílusokat kövesd 2024-ben, és hosszú távra megalapozod a lakásod kinézetét. Mutatok 6 trendi lakberendezési stílust, amikkel nem lősz mellé a következő 5 évben sem.

Pantone 2024: Peach Fuzz – ötletek dekorációhoz

By Kriszti

Ez a narancssárgás rózsaszínes árnyalat a Pantone szerint „bársonyosan gyengéd őszibarack.”
Pont ebben a színben nehéz lakberendezési dolgokat találni, hiszen nem hétköznapi. De azért igyekeztem neked összeszedni pár kiegészítőt, amivel megjelenítheted ezt a hangulatot.

Gyertyás asztaldíszek az adventi időszakra

By Kriszti

Kétségtelen, hogy az advent és a karácsony „alap dekorációjának” számít a különböző termésekből készített koszorú és a gyertyák. Ha a hely szűkös, érdemes kisebb méretű, de látványos darabot választani vagy készíteni. Ha inkább az utóbbi mellett döntenél, megmutatom, hogyan csináld!

Terítéken az ünnepi asztal

By Kriszti

Nincs karácsony szépen terített asztal nélkül. Van itt néhány tipp, amit ha megfogadsz, különlegesen szép lesz az idei ünnepi asztal. Mire van szükséged? Egy fekete asztalterítőre, arany színű szalvétára…

10 ötlet Ikea Kallax használatához

By Kriszti

Egy Kallax mindenkinek kell! Vagy te nem így gondolod?
Ez a bútorcsalád olyan sokoldalúan pakolható és annyira népszerű az egész világon, hogy a Pinterest tele van Kallax-hack megoldásokkal.
Összeszedtem párat, ami nekem tetszik.

Egy panel konyha átalakulása

By Kriszti

Egy panel konyha átalakulása a tervektől a valóságig. Nézd meg képeken, milyen folyamata van egy konyhatervezésnek, és hogyan lesz belőle használható konyhabútor.