Skandináv stílusban

Nyilván nem kell mondani, hogy az IKEA-ban teljesen más stílusú szőnyegeket szerezhetsz be, mint amit a szőnyegáruházakban kínálnak. Ennek eredményeként, ha te a skandináv stílus szerelmese vagy, ne is keresgélj máshol szőnyeg után. Legegyszerűbben innen szerezheted be a számodra megfelelő darabokat.

Marhabőr szőnyegek

Amennyiben különleges szőnyeget szeretnél, a Beliani a te boltod. Ez a svájci cég, ami ma már 19 országban van jelen, a különleges szőnyegek lelőhelye. Ilyen például a marhabőr szőnyeg is, de ezen kívül találhatsz még itt gyapjú, poliészter, és kültéri darabokat is. Nagyon jól kereshető oldal vár, elfogadható árakkal, de jó minőséggel. 

Különleges elegancia kedvelőinek

Ha te egyedi szőnyeget szeretnél, mert eleged van a tucattermékekből, akkor mindenképpen egyedi tervezőt és gyártót keress. Az általuk készített szőnyegek biztosan a te igényeidnek, a te lakásodnak, stílusodnak megfelelőek lesznek. Nem kell a minőség miatt sem aggódnod, hiszen itt kézi tűzésről beszélünk. Megvalósíthatod a legvadabb elképzeléseidet is.  Csodaszép egyedi szőnyegeket tervez és készít neked Mariann, az egyediszonyeg.hu tulajdonosa, akinek a műhelye a kézi tűzésű szőnyegek fellegvára Magyarországon.

kép forrása: egyediszonyeg.hu

Fenntarthatóság jegyében

Akinek fontos a környezet védelme és a hosszú távú fenntarthatóság, azoknak szóba sem jöhetnek a poliészter szőnyegek. Nekik ajánlom a kukoricarostból, bambuszból, tengerifűből vagy épp kókuszrostból készülő szőnyegeket. Nagyon sok színben, méretben és szálhosszúsággal készülnek. 

Olcsó szőnyegek

Ha maradnál az olcsó szőnyegeknél, akkor nagyjából hasonló választékot találsz a különböző lakberendezési áruházakban. Néhány különlegesebb darabra bukkanhatsz ebben a kategóriában a drPadló webáruházában, ahol érdemes körülnézed, mert hatalmas választék mellett nagyon kedvező árakkal találkozhatsz. 

Ha szeretnéd, segítek neked anyagot válogatni.

Tudom, hogy nem egyszerű összeválogatni a megfelelő anyagokat. Ha te is azok közé tartozol, aki nem látja egyben a lakást egy kis anyagmintáról, akkor szívesen segítek neked ebben. 

Egy anyagválogatás az üzletben általában 3 órát vesz igénybe.

Kérj ajánlatot itt: